9 Ocak 2012 Pazartesi

EVLİLİK HAZIRLIKLARI YAPANLARA :) VOL 2

DUVAK 



Duvak sizin kişiliğiniz ve tarzınızla uyumlu olmalı. Çağdaş, bohem ve geleneksel bir tasarım seçebilirsiniz. Gelinlikte olduğu gibi sizin tarzınızı yansıtmalı. Düğünün yapılacağı yer deduvak tercihinizi belirleyebilir. Örneğin organizasyonun büyük kısmı açık bir alanda olacaksa dirsek ve ya el hizasına gelen bir duvakla daha rahat edersiniz. Rüzgarda sizi zor durumda bırakmaz.
Ancak görkemli iç mekanlarda yapılan düğünlerde rahatlıkla uzun duvak tercih edebilirsiniz. Ayrıca gelinliğin çizgileri ile uyumlu bir duvak seçebilirsiniz. Duvak tasarımcıları, duvağınız gelinliğinizin ayrılmaz bir parçası olarak  görünmesi gerektiğini söylüyor. Eğer gelinliğinizde dantel veya farklı ayrıntılı işlemeler ağırlıktaysa sade bir duvak tercih etmeniz daha iyi olabilir.
Boyunuz ve duvağınız arasındaki orantı da önemli bir unsur. Uzun bir duvak kısa boylu birgelin için iyi seçim olmayabilir. Hem beğendiğiniz hem de gelinliğinize uyumlu bir tanesini bulana kadar farklı tarz ve boylardaki duvakları denemek gerekiyor.  Duvağınızı törenden sonra da takacaksanız, uzun bir duvak dans pistinde ayağınıza dolanabilir. Hangi tarzı seçerseniz seçin duvağınızı yaptırmayı düşündüğünüz saç şekli ile birlikte deneyin. Duvağınız sadece güzel değil aynı zamanda rahat da olmalı.





İŞTE SİZİN İÇİN SECTIKLERIM :)









BENİM DUVAĞIM İSE İŞTE BÖYLEYDİ :)

Ben hep uzun kuyruklu gelinlik istemiştim ama salon düğünü olduğu için rahat hareket edemem diye düşündüm ve uzun kuyruk yerıne uzun duvak taktım :) daha doğrusu çift duvak taktım biri kısa biri uzundu. Uzun duvağımı ilk danstan sonra cıkardım.. 

TAÇ :)


Gelinliğimi diktirdiğim moda evinin bana bir önerisi vardı sizinlede paylaşmak istedim :) Gelinliğin gösterişli ise taç daha sade olmalı demşlerdi :) Bunun tersini düşünürsek gelinlik düz sade ise taç gösterişli olmalıymış :) Ve online taç satışı için tık tık :)










Benim ki ise :)



2 yorum:

  1. bende kesinlikle taç takacağım :) yazılar çok güzel ve faydalı teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. rıca ederım ısıne yaradıysa mutlu oldum :) bu aksamda dugunle ılgılı ayrıntılar paylasıcam :)

    YanıtlaSil